Dobbelbakte pepperrotpoteter

Dobbelbakte pepperrotpoteter

Lær hvordan du lager smakfulle double baked horseradish potatoes. En perfekt siderett for enhver anledning, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 store russetpoteter, stekt, kjøttet fjernet og skallet bevart
  • 2. 1/4 kopp crème fraîche
  • 3. 1 stang usaltet smør, romtemperert
  • 4. 2 spiseskjeer ferdiglaget pepperrot, drenert
  • 5. 1/4 kopp finhakket vårløk
  • 6. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen med grillfunksjon. Legg det varme kjøttet av potetene i en middels stor bolle. Tilsett crème fraîche, smør og pepperrot, og mos til en jevn blanding. Vend inn vårløk og smak til med salt og pepper. Fyll 4 av de fineste gjenværende potetskallene med potetmosen og sett dem under grillen. Grill til de er lett gyldne.