Kinesisk-inspirert and med druer og kål

Kinesisk-inspirert and med druer og kål

oppskrift på kinesisk and med søte druer og sprø kål, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp ekstra hoisinsaus til servering
  • 2. 1/2 røykt and, skinn og bein fjernet, kjøttet skåret i skiver eller strimlet (ca. 2 kopper)
  • 3. 3 kopper skivet napa-kål
  • 4. 1 kopp røde og grønne California-druer uten kjerner, delt i to
  • 5. 1/2 kopp tynnsnittet grønn løk
  • 6. Hoisin-dressing:
  • 7. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 2 spiseskjeer usaltet riseddik (eller hvitvinseddik som erstatning)
  • 9. 1 spiseskje hoisinsaus
  • 10. 1 teskje revet fersk ingefær
  • 11. 1/2 teskje ristet sesamolje
  • 12. Etter smak: salt og nykvernet svart pepper
  • 13. 6 mu shu-pannekaker/omslag*, varmet

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, bland kål, druer og grønn løk. I en annen bolle visper du sammen olje, eddik, en spiseskje hoisinsaus, ingefær, sesamolje samt salt og pepper.
  2. 22. I en stekepanne over middels høy varme, stek andekjøttet bare til det er varmt, ca. 2 minutter. Tilsett hoisinsausen og rør godt sammen. Varm opp til det begynner å boble, ca. 1 minutt. Hell andekjøttet og dressingen over kål, druer og grønnsaker, og vend forsiktig slik at det blander seg. Anrett på en varm serveringsplate og server umiddelbart med hoisinsaus og varme pannekaker.
  3. 33. For å servere, smør en skje hoisinsaus på en pannekake og fyll med andeblandingen. Rull den sammen og spis med hånden.
  4. 44. *Merk: Du kan erstatte med tynne mel-tortillas eller Napa-kålblader hvis ønskelig.
  5. 55. Næringsinnhold per porsjon: Kalorier 299; Protein 13,5 g; Karbohydrater 26 g; Fett 16 g; Mettet fett 3,3 g; 47 % av kaloriene kommer fra fett; Kolesterol 42 mg; Natrium 521 mg.
  6. 66. Fiber 1,6 g.