
Kinesisk-inspirert and med druer og kål
oppskrift på kinesisk and med søte druer og sprø kål, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, bland kål, druer og grønn løk. I en annen bolle visper du sammen olje, eddik, en spiseskje hoisinsaus, ingefær, sesamolje samt salt og pepper.
- 22. I en stekepanne over middels høy varme, stek andekjøttet bare til det er varmt, ca. 2 minutter. Tilsett hoisinsausen og rør godt sammen. Varm opp til det begynner å boble, ca. 1 minutt. Hell andekjøttet og dressingen over kål, druer og grønnsaker, og vend forsiktig slik at det blander seg. Anrett på en varm serveringsplate og server umiddelbart med hoisinsaus og varme pannekaker.
- 33. For å servere, smør en skje hoisinsaus på en pannekake og fyll med andeblandingen. Rull den sammen og spis med hånden.
- 44. *Merk: Du kan erstatte med tynne mel-tortillas eller Napa-kålblader hvis ønskelig.
- 55. Næringsinnhold per porsjon: Kalorier 299; Protein 13,5 g; Karbohydrater 26 g; Fett 16 g; Mettet fett 3,3 g; 47 % av kaloriene kommer fra fett; Kolesterol 42 mg; Natrium 521 mg.
- 66. Fiber 1,6 g.