Steak Involtini

Steak Involtini

oppskrift på steak involtini, en smakfull og enkel rett med biff, perfekt for en hyggelig middag. lær hvordan du lager denne italienske spesialiteten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp naturell brødsmuler
  • 1/4 kopp revet Parmesan
  • 3/4 kopp revet Parmesan
  • 3/4 kopp revet mozzarellaost
  • 1/4 kopp olivenolje, pluss 1/4 kopp
  • 1/2 kopp hakkede ferske basilikablad
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 2 (225 gram) London broil-biffer, trimmet og banket til 3 mm tykkelse
  • 1 (750 gram) glass marinara-saus
  • Spesialutstyr: 4 (10 cm) spyd

Fremgangsmåte

  1. 1Til paneringen: I en liten bolle, bland sammen brødsmuler og 1/4 kopp Parmesanost. Sett til side.
  2. 2Til fyllet: I en stor bolle, bland sammen 1/4 kopp Parmesan, mozzarellaost, 1/4 kopp olivenolje, basilikum og hvitløk. Krydre med salt og pepper etter smak. Kutt kjøttstykkene i to på tvers og legg dem på en arbeidsflate. Fordel blanturen jevnt over kjøttstykkene. Rull sammen kjøttstykkene og fest med spyd.
  3. 3I en middels stor stekepanne, varm opp resten av oljen (1/4 kopp) over middels varme. Rull kjøttstykkene i brødsmuleblandingen til de er dekket, og legg dem i pannen. Stek kjøttstykkene til de er brune på alle sider, ca. 6 til 8 minutter. Tilsett marinara-sausen i pannen. La sausen småkoke, og skrap opp de brune bitene som sitter fast i bunnen av pannen med en tresleiv. La det småkoke, vend kjøttstykkene av og til, i 10 til 15 minutter for medium godt.
  4. 4Fjern spydet, legg kjøttstykkene på et skjærebrett og skjær dem i tynne skiver. Anrett kjøttskivene på tallerkener og server med marinara-saus.