
Steak Involtini
oppskrift på steak involtini, en smakfull og enkel rett med biff, perfekt for en hyggelig middag. lær hvordan du lager denne italienske spesialiteten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp naturell brødsmuler
- 1/4 kopp revet Parmesan
- 3/4 kopp revet Parmesan
- 3/4 kopp revet mozzarellaost
- 1/4 kopp olivenolje, pluss 1/4 kopp
- 1/2 kopp hakkede ferske basilikablad
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 2 (225 gram) London broil-biffer, trimmet og banket til 3 mm tykkelse
- 1 (750 gram) glass marinara-saus
- Spesialutstyr: 4 (10 cm) spyd
Fremgangsmåte
- 1Til paneringen: I en liten bolle, bland sammen brødsmuler og 1/4 kopp Parmesanost. Sett til side.
- 2Til fyllet: I en stor bolle, bland sammen 1/4 kopp Parmesan, mozzarellaost, 1/4 kopp olivenolje, basilikum og hvitløk. Krydre med salt og pepper etter smak. Kutt kjøttstykkene i to på tvers og legg dem på en arbeidsflate. Fordel blanturen jevnt over kjøttstykkene. Rull sammen kjøttstykkene og fest med spyd.
- 3I en middels stor stekepanne, varm opp resten av oljen (1/4 kopp) over middels varme. Rull kjøttstykkene i brødsmuleblandingen til de er dekket, og legg dem i pannen. Stek kjøttstykkene til de er brune på alle sider, ca. 6 til 8 minutter. Tilsett marinara-sausen i pannen. La sausen småkoke, og skrap opp de brune bitene som sitter fast i bunnen av pannen med en tresleiv. La det småkoke, vend kjøttstykkene av og til, i 10 til 15 minutter for medium godt.
- 4Fjern spydet, legg kjøttstykkene på et skjærebrett og skjær dem i tynne skiver. Anrett kjøttskivene på tallerkener og server med marinara-saus.