
Fylte kjøttboller
oppskrift på stuffed meatballs - saftige kjøttballer fylt med ost, perfekte for en smakfull hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Bland kjøttdeigen med eggene og rør godt. Tilsett kjøttblandingen og brødsmulene i bollen til en liten kjøkkenmaskin utstyrt med en flat eltekrok, og bland til det er godt kombinert.
- 33. Tilsett parmesan, persille, hvitløkspulver, salt og pepper, og bland på middels hastighet i 3 minutter (ikke overbland).
- 44. Bruk en iskrem-skje til å forme 18 kjøttboller (eller form dem til samme størrelse som iskrem-skje).
- 55. Bland mozzarella, capicola, provolone, skinke og salami i en blandebolle.
- 66. Lag en fordypning i hver kjøttbolle ved å lage et hull i midten, og fyll det med 1 spiseskje av kjøtt- og oste-blandingen.
- 77. Lukk kjøttbollene godt ved å klemme dem sammen igjen.
- 88. Stek, dekket med folie, i 45 minutter.