Fylte kjøttboller

Fylte kjøttboller

oppskrift på stuffed meatballs - saftige kjøttballer fylt med ost, perfekte for en smakfull hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund 80/20 storfekjøtt
  • 2. 1 pund 93/7 storfekjøtt
  • 3. 5 store egg
  • 4. 2 kopper krydrede brødsmuler
  • 5. 1 kopp revet Parmesanost
  • 6. 2 spiseskjeer tørket persille
  • 7. 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 8. 1 teskje salt
  • 9. 1 teskje svart pepper
  • 10. 1 kopp revet mozzarella
  • 11. 5 skiver krydret capicola, i terninger
  • 12. 5 skiver skarp provolone, i terninger
  • 13. 5 skiver Black Forest-skinke, i terninger
  • 14. 5 skiver Genoa-salami, i terninger

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Bland kjøttdeigen med eggene og rør godt. Tilsett kjøttblandingen og brødsmulene i bollen til en liten kjøkkenmaskin utstyrt med en flat eltekrok, og bland til det er godt kombinert.
  3. 33. Tilsett parmesan, persille, hvitløkspulver, salt og pepper, og bland på middels hastighet i 3 minutter (ikke overbland).
  4. 44. Bruk en iskrem-skje til å forme 18 kjøttboller (eller form dem til samme størrelse som iskrem-skje).
  5. 55. Bland mozzarella, capicola, provolone, skinke og salami i en blandebolle.
  6. 66. Lag en fordypning i hver kjøttbolle ved å lage et hull i midten, og fyll det med 1 spiseskje av kjøtt- og oste-blandingen.
  7. 77. Lukk kjøttbollene godt ved å klemme dem sammen igjen.
  8. 88. Stek, dekket med folie, i 45 minutter.