
Sjokoladebananbiter iskrem
Lær hvordan du lager en deilig sjokoladebanan iskrem med sjokoladebiter. En enkel oppskrift for en søt og kremet dessert som passer perfekt til sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Hvis du bruker en elektrisk iskremmaskin, plasser kroppen i fryseren over natten. Den må være helt frosset for å kunne fryse iskremen.
- 22. Bland kremfløte, melk og 1 kopp sukker i en middels stor, tykkbunnet kjele. Skrap ut frøene fra vaniljestangen i kremblandingen og legg i selve stangen. Kok opp over middels høy varme, og pass på så blandingen ikke koker over. Ta kjelen av varmen.
- 33. Pisk eggeplommene i en bolle, og visp sakte inn 1 kopp av den varme kremblandingen. Gradvis heller du den varme blandingen tilbake i kjelen med krem. Kok opp over middels varme, og rør av og til, til blandingen dekker baksiden av en skje eller når 170 grader Fahrenheit, omtrent 6 til 8 minutter. Ta kjelen av varmen og hell blandingen i en beholder. Dekk til og sett i kjøleskapet for å avkjøle i omtrent 2 til 3 timer.
- 44. Sett sammen iskremmaskinen og slå den på. Hell i kremblandingen og la den kjøre i omtrent 20 til 25 minutter, i henhold til produsentens instruksjoner. Rør inn banan og sjokolade når iskremen er tre fjerdedeler frosset.