Sløyfer med pølse, tomater og fløte

Sløyfer med pølse, tomater og fløte

Lær å lage elegante bow ties med saftig pølse, friske tomater og krem. Perfekt for en smakfull hovedrett eller festmåltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (12 ounce) pakke sløyfepasta
  • 2. 2 ss olivenolje
  • 3. 1 pund søt italiensk pølse, skall fjernet og smuldret
  • 4. 1/2 ts rød pepperflak
  • 5. 1/2 kopp terninger løk
  • 6. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 7. 1 (28 ounce) boks italienske plommetomater, drenert og grovhakket
  • 8. 1 1/2 kopper kremfløte
  • 9. 1/2 ts salt
  • 10. 3 ss finhakket fersk persille

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lett saltet vann. Kok pastaen i fossende vann i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente; hell av vannet.
  2. 22. Varm olje i en stor, dyp stekepanne over middels varme. Stek pølsen og pepperflakene til pølsen er jevnt brun. Rør inn løken og hvitløken, og kok til løken er mør. Rør inn tomater, fløte og salt. La blandingen småkoke til den tykner, 8 til 10 minutter.
  3. 33. Rør den kokte pastaen inn i sausen, og varm gjennom. Dryss over persille.