Rocky Road-brødterte med marshmallow-saus

Rocky Road-brødterte med marshmallow-saus

Oppdag en smakfull oppskrift på rocky road bread pudding med marshmallow saus. Perfekt dessert for enhver anledning, enkel å lage og full av søte smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 brød brioche, skåret i store terninger
  • 8 store eggeplommer
  • 8 store egg
  • 1 ½ kopper sukker
  • 2 kvart melk
  • 1 stang usaltet smør, smeltet
  • 2 spiseskjeer brandy
  • 170 gram bittersøt sjokolade, smeltet
  • 115 gram bittersøt sjokolade, hakket
  • 450 gram marshmallows
  • 57 gram pecannøtter, ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Smør en 20x20 cm (8x8 tommer) bakeform.
  3. 3For å lage brødpuddingen:
  4. 4- Legg brioche i en stor bolle.
  5. 5- I en middels stor bolle, visp egg, eggeplommer og sukker til det er godt blandet.
  6. 6- Tilsett melk, smør, brandy og smeltet sjokolade, og visp til det er jevnt fordelt.
  7. 7- Hell blandingen over den oppkuttede briocheen og la den hvile i 5 minutter.
  8. 8- Tilsett hakket sjokolade, en fjerdedel av marshmallowsene og ristet pekannøtt, og rør forsiktig for å blande.
  9. 9- Hell blandingen i den smurte formen og dekk med aluminiumsfolie.
  10. 10- Sett formen i en stor langpanne og plasser den i ovnen.
  11. 11- Hell varmt vann i langpannen til det når halvparten av høyden på formen.
  12. 12- Stek i 30 minutter.
  13. 13- Fjern folien og stek i ytterligere 15 minutter, eller til en trepinne eller kniv som settes inn kommer ut ren.
  14. 14For å lage marshmallow-sausen:
  15. 15- Ha 1/4 kopp vann i en liten kjele, kok opp, og tilsett resten av marshmallowsene.
  16. 16- Rør konstant til marshmallowsene er smeltet.
  17. 17- For servering: Kutt en 1,5 cm (1/2 tomme) stor firkant av brødpuddingen og pynt med litt saus.
  18. 18- Server umiddelbart.