Moo Shu svinekjøttpakker

Moo Shu svinekjøttpakker

oppskrift på moo shu pork pockets - en enkel og smakfull rett med svinekjøtt, perfekt for raske middager og smakfulle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 450 gram kjøttdeig av svin
  • 2. 2 kopper revet kål (halvparten av en 16-unse pakke cole slaw-blanding)
  • 3. Noen klyper malt cayennepepper
  • 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 8 ingefærkjeks, malt i food processor
  • 6. 1/4 kopp modnet tamari soyasaus
  • 7. 1 spiseskje (en sving rundt pannen i en rolig stripe) wok- eller vegetabilsk olje
  • 8. 6 store (30 cm) mel tortillas
  • 9. 1 kopp hoisinsaus
  • 10. Riv opp en haug med dine favorittrå grønnsaker eller
  • 11. 2 kopper revet kål
  • 12. Revet gulrot
  • 13. Friske bønnespirer
  • 14. Tynne skiver av vårløk
  • 15. Kokt jasminris
  • 16. Vann
  • 17. Salt
  • 18. Andesaus
  • 19. Ristet sesamfrø
  • 20. 1 europeisk, uten frø agurk eller 2 Kirby-agurker, tynne skiver
  • 21. 1 liten rød paprika, uten frø og tynne skiver
  • 22. 1/4 kopp risvineddik eller hvit destillert eddik
  • 23. 2 runde teskjeer sukker
  • 24. 1 spiseskje soyasaus

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland svinekjøttet, kål, cayennepepper, hvitløk, gingersnap-kjeks og soyasaus i en bolle. Form blandingen til små kaker. Varm opp en stor, non-stick stekepanne over middels høy varme. Tilsett wok- eller vegetabilsk olje i pannen. Stek kakene i 7 minutter på hver side.
  2. 22. Varm tortillalefser på en non-stick overflate over høy varme i 30 sekunder på hver side. Smør tortillalefsene med hoisinsaus, og la det være en 2,5 cm bred kant fra kanten. Legg revet grønnsaksblanding midt på tortillalefsen, og topp med den kokte svinekjøttkaken. Brett inn alle fire sider av tortillalefsen og pakk burgeren inn i en kvadratisk pakke. Vend på pakken og kutt diagonalt. Server pakkene med jasminris og agurksalat.
  3. 33. Bruk en iskremkopp til å fordele jasminrisen på tallerkener. Topp med andesaus og ristede sesamfrø som "strø". Dette er en fin måte å bruke opp de små porsjonspakkene med andesaus som ofte ligger og roter i skuffene på kjøkkenet, og barna elsker utseendet på teknikken.
  4. 44. Fordel agurkskivene i et tynt lag på dobbeltsidige papirhåndklær. Rull håndklærne opp for å presse ut vannet fra agurkskivene. Overfør agurkskivene til en bolle og vend dem med skivede paprika.
  5. 55. Bland de resterende ingrediensene i en liten plastbeholder og rist til sukkeret er oppløst, ca. 1 minutt. Hell dressingen over agurkskivene, vend forsiktig, og server.