
Reker og gryn
Lær hvordan du lager deilige shrimp and grits med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett som imponerer. Enkel å lage og perfekt for helårstid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en stor kjele, kok opp 5 kopper vann. Tilsett en stor klype salt og rør inn grynene. La det småkoke til grynene er helt kokte, omtrent 5 minutter. Fjern fra varmen og rør inn majonesen. (Sett til side 1 kopp gryn til en annen bruk, for eksempel Round 2 Oppskrift: Sølv-dollar maisfritters.)
- 33. I en sausaus over middels varme, kok baconet til det er sprøtt, ca. 5 minutter. Skru opp varmen til middels-høy, tilsett løken og kok til den begynner å bli myk, ca. 3 minutter. Tilsett reker, strø over salt og pepper, og kok til rekene blir rosa, 3 til 4 minutter. Rør inn smøret, sitronsaften og hot saus. Vend rekene i sausen, og fjern fra varmen. Rør inn persillen.
- 44. Fordel grynene i 4 boller og server rekene oppå hver porsjon.