Kumminmarinert grillet svinenakke med appelsin- og kanelrisotto

Kumminmarinert grillet svinenakke med appelsin- og kanelrisotto

Oppdag en smakfull oppskrift på kuminmarinert grillet svin indrefilet servert med appelsin- og kanelrispilaf. Perfekt for en smakfull hovedrett til middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pose Success® Jasminris, Success® Hvit ris eller Success® Brun ris
  • 2. 1 kanelstang
  • 3. 2 bokser (14 1/2 oz.) lavsaltet kyllingbuljong
  • 4. 1 ss spisskummenpulver
  • 5. 1/2 ts salt
  • 6. 1/2 ts pepper
  • 7. 1 svinenakke (ca. 450 g)
  • 8. 2 ss usaltet smør
  • 9. 1/2 kopp finhakket løk
  • 10. 4 ss appelsinjuice
  • 11. 1 pakke (10 oz.) frossen spinat, tint og godt drenert

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok ris i henhold til pakkens anvisninger, tilsett kanelstang og bruk kyllingbuljong i stedet for vann.
  2. 22. Bland sammen spisskummenpulver, salt og pepper; sett til side 1/2 teskje. Gni krydderblandingen inn i svinekjøttet og grill til ønsket stekegrad.
  3. 33. Smelt smør i en middels stor stekepanne over middels varme; tilsett den reserverte spisskummenblandingen, løk, appelsinjuice og spinat. Sauter i 5 minutter. Rør inn kokt ris. Server med grillet svinekjøtt.