
Kumminmarinert grillet svinenakke med appelsin- og kanelrisotto
Oppdag en smakfull oppskrift på kuminmarinert grillet svin indrefilet servert med appelsin- og kanelrispilaf. Perfekt for en smakfull hovedrett til middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 pose Success® Jasminris, Success® Hvit ris eller Success® Brun ris
- 2. 1 kanelstang
- 3. 2 bokser (14 1/2 oz.) lavsaltet kyllingbuljong
- 4. 1 ss spisskummenpulver
- 5. 1/2 ts salt
- 6. 1/2 ts pepper
- 7. 1 svinenakke (ca. 450 g)
- 8. 2 ss usaltet smør
- 9. 1/2 kopp finhakket løk
- 10. 4 ss appelsinjuice
- 11. 1 pakke (10 oz.) frossen spinat, tint og godt drenert
Fremgangsmåte
- 11. Kok ris i henhold til pakkens anvisninger, tilsett kanelstang og bruk kyllingbuljong i stedet for vann.
- 22. Bland sammen spisskummenpulver, salt og pepper; sett til side 1/2 teskje. Gni krydderblandingen inn i svinekjøttet og grill til ønsket stekegrad.
- 33. Smelt smør i en middels stor stekepanne over middels varme; tilsett den reserverte spisskummenblandingen, løk, appelsinjuice og spinat. Sauter i 5 minutter. Rør inn kokt ris. Server med grillet svinekjøtt.