
Kumminmarinert grillet svinenakke med appelsin- og kanelrisotto
Oppdag en smakfull oppskrift på kuminmarinert grillet svin indrefilet servert med appelsin- og kanelrispilaf. Perfekt for en smakfull hovedrett til middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok ris i henhold til pakkens anvisninger, tilsett kanelstang og bruk kyllingbuljong i stedet for vann.
- 22. Bland sammen spisskummenpulver, salt og pepper; sett til side 1/2 teskje. Gni krydderblandingen inn i svinekjøttet og grill til ønsket stekegrad.
- 33. Smelt smør i en middels stor stekepanne over middels varme; tilsett den reserverte spisskummenblandingen, løk, appelsinjuice og spinat. Sauter i 5 minutter. Rør inn kokt ris. Server med grillet svinekjøtt.