
Spansk-inspirert kylling med dumplings
lær hvordan du lager autentisk spanish style chicken and dumplings med vår enkle oppskrift. perfekt for en smakfull middagsopplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en liten saussepanne, kombiner kraften og safranen, og kok opp over middels varme. Reduser varmen til lav og la det småkoke slik at safranen får trekke.
- 33. I en stor, dyp stekepanne med lokk eller en gryte av støpejern, varm opp ekstra virgin olivenolje over middels høy varme. Tilsett chorizo og la den steke og bli brun i 2 minutter, deretter tilsett kyllingen og la den lett bli brun. Rør inn sopp, løk og hvitløk etter hvert som du hakker dem, og tilsett laurbærblad, salt og pepper etter smak, samt timian. Sett på lokk og øk varmen til høy, og la det koke i 5 minutter for å myke opp grønnsakene. Rør inn mel, tilsett sherry og rør i ett minutt til, deretter hell i safransuppen.
- 44. Mens grønnsakene mykner, hell kjeksdeigen i en bolle og rør inn persille og paprika. Følg pakningsanvisningene for å tilsette væsken til kjeksene.
- 55. Sett 8 små hauger med kjeksdeig på overflaten av kylling- og sausblandingen. Dekk til med et tett lokk og kok i 5 til 6 minutter.
- 66. Fordel i flate serveringsskåler og server.