
Pulled Pork-sandwich med svart pepper-eddiksaus og vårløkslaw
Lær hvordan du lager en smakfull pulled pork sandwich med svart pepper eddiksaus og frisk grønn løk coleslaw. Perfekt for en smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Spesialutstyr: brikettkull, trespon som er bløtlagt i vann i 15 minutter, røyker eller kullgrill.
- 33. For tørrkrydderet: Ha alle ingrediensene til tørrkrydderet i en middels stor bolle og rør godt sammen.
- 44. For svineknoken: Plasser svinekjøttet, med fettsiden opp, på et rent stekebrett. Krydre svinekjøttet på alle sider med salt og pepper, og gni inn tørrkrydderet over hele kjøttet, og trykk det inn i kjøttet. Dekk svinekjøttet med plastfolie og sett det i kjøleskapet i 7 timer.
- 55. Svart pepper-eddikksaus: Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til det er emulsifisert. Tilsett vann hvis sausen er for tykk.
- 66. Grønne løkslaw: Ha de grønne løkene, eddik, chili, majones, salt, pepper og olje i en blender og kjør til det er emulsifisert. Ha kål og rødløk i en bolle, tilsett dressingen og rør til det er godt blandet. Vend inn koriander og smak til med salt og pepper.
- 77. For svineknoken: Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30 minutter før koking. Følg produsentens instruksjoner og bruk brikettkull og 1/2 kopp drenede trespon til røyking, eller 1 kopp til grilling. Tenn opp og varm opp røyker eller grill til 225–250 °F. Plasser svinekjøttet på risten i røyker eller grill. Dekk til og kok til en hurtigtermometer som er satt inn i midten av kjøttet viser 165 °F. Vend kjøttet hver 45. minutt, totalt ca. 6 timer. Hvis du bruker røyker, plasser svinekjøttet i røykerpannen etter 2 timer og fyll den halvveis med kyllingkraft (for å forhindre at kjøttet tørker ut). Tilsett mer kull etter behov for å opprettholde 225–250