Taramasalata – fiskrogspredning

Taramasalata – fiskrogspredning

oppskrift på taramasalata, en kremet fiskerøre laget av fiskerogn, perfekt som forrett eller til tapas. enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 liten løk
  • 2. 1/2 kopp tarama (karpe- eller torskrogn)
  • 3. 1 middels stor potet, skrelt og kokt
  • 4. 1 kopp hvitt brød i skiver, dynket i vann og deretter presset ut vannet
  • 5. 1/3 kopp sitronsaft eller etter smak
  • 6. 1/2 kopp olivenolje, pluss litt til

Fremgangsmåte

  1. 1I en food processor, mos løken. Tilsett tarama, potet, brød, sitronsaft og olivenolje. Tilsett litt mer olivenolje om nødvendig for å gjøre blandingen luftig.