
Hummer- og krepsravioli med kremet saus av krabbekjøtt
oppskrift på lobster ravioli med en kremet krabbekrem saus. enkel å lage, perfekt for sjømatelskere. forbedre dine ferdigheter i kjøkkenet i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For Lobster Ravioli: I en stor stekepanne, tilsett smør og la det smelte. Tilsett hvitløk og sjalottløk og stek til de er gyldne. Tilsett hummer, krabbe og gressløk og stek i 2 til 3 minutter. Tilsett Cognac og la det redusere i 2 minutter. Ta av varmen og avkjøl i 30 minutter, til romtemperatur. Hakk hummerblandingen i små biter. I en stor bolle, bland hummerblandingen og ricotta godt. Krydre med salt og pepper.
- 22. Legg ut det første laget med pastadeig på bordet og plasser 1/4-unse klumper med fyll med 2 tommers mellomrom. Bruk en pensel og pensle eggehvite rundt hver bit av fyll, slik at deigen blir fuktig, men ikke våt. Ta det andre laget og dekk det første laget med fyllet. Trykk rundt hver ravioli, vær forsiktig så du ikke presser ut fyllet. Bruk en rund ravioliskjærer og kutt hver ravioli i rundinger, og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett med semolina. Legg forsiktig ravioliene i kokende vann og kok i 8 til 10 minutter, eller til de er al dente.
- 33. For sausen: Bruk en 12-tommers stekepanne på middels varme, tilsett smør og sjalottløk, og stek til sjalottløken er gjennomsiktig. Tilsett krabbekjøttet og stek i ca. 2 til 3 minutter. Ta stekepannen av varmen og tilsett Cognac, før du setter den tilbake på varmen for å la alkoholen koke ut. (Vær oppmerksom på at Cognac kan lage en stor flamme.) Når flammen har slukket, tilsett tomatsaus og fløte med salt, og la det koke til det har redusert til halvparten og blitt kremaktig. Legg de kokte ravioliene i sausen og la det koke sammen i ca. 1 minutt før servering. Pynt med gressløk.
- 44. Bland alle ingrediensene i en