Kylling og pølse med bjørnebærreduksjon

Kylling og pølse med bjørnebærreduksjon

Lær hvordan du lager en smakfull rett med kylling, pølse og en søt bjørnebærsaus. Perfekt for en smakfull middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 teskjeer pluss 1 spiseskje ekstra-virgin olivenolje
  • 2. 4 benfrie og skinnløse kyllingbryst
  • 3. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 2 kyllingpølser
  • 5. 1 sjalottløk, finhakket
  • 6. Én pakke på 10 unser frosne bjørnebær
  • 7. 1 spiseskje balsamicoeddik
  • 8. Én pakke på 9 unser frosne artisjokker, tint
  • 9. 2 mellomstore zucchini, skåret i bånd

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp 2 teskjeer olivenolje i en middels stor stekepanne.
  3. 3Strø kyllingbrystene med salt og pepper, og kok dem gjennom, 3 til 4 minutter på hver side.
  4. 4Sett til side og hold varme.
  5. 5I samme panne, kok kyllingpølsene, og vend dem ofte, til de er gjennomkokte, 10 til 12 minutter.
  6. 6Sett til side og hold varme.
  7. 7Tilsett sjalottløk i pannen og kok til den er myk.
  8. 8Tilsett bærene og kok til de er tint og har sluppet ut all saften.
  9. 9Sil ut frøene og sjalottløken, og ha saften tilbake i pannen.
  10. 10Tilsett balsamicoeddik og kok inn væsken til den har tyknet til sirupkonsistens, ca. 5 minutter.
  11. 11Sett til side og hold varm.
  12. 12Sil artisjokkene og tørk dem godt.
  13. 13I en ren panne, varm opp 1 spiseskje olivenolje på høy varme.
  14. 14Tilsett artisjokkene og stek til de er brune og sprø, 3 til 4 minutter på hver side.
  15. 15La dem renne av på kjøkkenpapir.
  16. 16Tørk ut pannen, sett den på middels varme, og tilsett de resterende 2 teskjeene olivenolje.
  17. 17Ha i zucchinistripene og krydre med salt og pepper.
  18. 18Vend forsiktig og stek til de er akkurat varme og litt myke, ca. 2 minutter.
  19. 19For å montere retten:
  20. 20Legg en liten klatt med bjørnebærsaus på den ene siden av tallerkenen.
  21. 21Plasser et kyllingbryst oppå.
  22. 22Skjær pølsene i skiver, og legg skivene av halve pølsen oppå kyllingbrystet.
  23. 23Lag en fin haug med zucchini, og topp med de sprø artisjokkhjertene.
  24. 24Øs litt mer saus over kylling og pølser hvis du ønsker det.
  25. 25Gjenta med resten av ingrediensene.