
Kalv med sitron og kapers
oppskrift på sauekjøtt med sitron og kapers. en frisk og smakfull rett perfekt for en rask middag. prøv denne enkle oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Hell melet på en tallerken, og krydre med salt og pepper. Vend scaloppinien i melet og rist av overflødig mel, sett til side. Smelt smør og olivenolje sammen i en stekepanne over middels varme. Legg i scaloppinien og brun den på begge sider. Sett til side til alt kalvingskjøttet er ferdig stekt. Etter at kalvingskjøttet er tatt opp av pannen, tilsett kyllingkraften i pannen over høy varme og skrap bunnen av pannen for å løsne de brune bitene. Kok opp til væsken har tyknet. Det kan være nødvendig å sile væsken for å fjerne større biter av stekeskrapingen. Tilsett 1 ss smør, kapers, sitronsaft og persille i sausen. Rør om over høy varme i omtrent 5 minutter. Hell sausen over kalvingskjøttet. Pynt med skivede sitroner og server.