Kalv med sitron og kapers

Kalv med sitron og kapers

oppskrift på sauekjøtt med sitron og kapers. en frisk og smakfull rett perfekt for en rask middag. prøv denne enkle oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund kalveskiver
  • 2. 1 kopp hvetemel
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. Olivenolje og smør, like mye av hver, nok til å dekke stekepannen, pluss 1 spiseskje
  • 5. 1 1/2 kopper kyllingkraft
  • 6. Kapers
  • 7. 1/2 sitron, saftet, pluss 1/2 sitron i tynne skiver til pynt
  • 8. Hakket persille til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Hell melet på en tallerken, og krydre med salt og pepper. Vend scaloppinien i melet og rist av overflødig mel, sett til side. Smelt smør og olivenolje sammen i en stekepanne over middels varme. Legg i scaloppinien og brun den på begge sider. Sett til side til alt kalvingskjøttet er ferdig stekt. Etter at kalvingskjøttet er tatt opp av pannen, tilsett kyllingkraften i pannen over høy varme og skrap bunnen av pannen for å løsne de brune bitene. Kok opp til væsken har tyknet. Det kan være nødvendig å sile væsken for å fjerne større biter av stekeskrapingen. Tilsett 1 ss smør, kapers, sitronsaft og persille i sausen. Rør om over høy varme i omtrent 5 minutter. Hell sausen over kalvingskjøttet. Pynt med skivede sitroner og server.