Tyrkiske fylte paprika

Tyrkiske fylte paprika

Lær hvordan du lager deilige fylt paprika med kalkun. En rask og sunn oppskrift som passer til enhver anledning. Perfekt for en sunn middag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 røde, grønne eller gule paprika, skåret av toppen og hakket
  • 2. 2 kopper resterende ris eller couscous
  • 3. 1 kopp resterende hakket kalkun
  • 4. 1 teskje tørket basilikum
  • 5. 1 spiseskje fersk hakket persille
  • 6. 1/2 kopp kyllingkraft
  • 7. 2 vårløk, hakket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Skjær av toppen på paprikaene, fjern frøene og kast dem.
  3. 33. Hakk opp paprika-toppen og legg den i en stor bolle.
  4. 44. Tilsett ris eller couscous, hakket kjøtt, tørket basilikum, persille, hakket paprika-topp, kyllingkraft og vårløk.
  5. 55. Bland godt sammen og smak til med salt og pepper.
  6. 66. Fyll hver paprika med fyllet og plasser dem i en ildfast, kvadratisk form.
  7. 77. Stek i 45 minutter eller til paprikaene er møre.