Røkt mais- og krabbesuppe med Mount Gay-rom

Røkt mais- og krabbesuppe med Mount Gay-rom

oppskriften på røkt mais- og krabbesuppe med en touch av mount gay rom. en smakfull forrett perfekt for sommer- og høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 12 jonahkrabber
  • 2. 2 kopper poteter, kuttet i 1/4-tommers terninger
  • 3. 1/4 pund (1 stang) smør
  • 4. 1 kopp løk, finhakket
  • 5. 1/2 kopp selleri, finhakket
  • 6. 1/4 kopp rød paprika, finhakket
  • 7. 1/4 kopp grønn paprika, finhakket
  • 8. 1 kopp hvetemel
  • 9. 1/2 gallon halvhavmelk
  • 10. 2 kopper hickory-røkt mais (fra 6 maiskolber)
  • 11. 1 unse sherrypeppersaus (anbefalt: Outerbridges Sherry Pepper Sauce)
  • 12. 1 unse rom (anbefalt: Mount Gay)
  • 13. Paprika, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Fyll en stor kjele med 3,8 liter vann. Kok opp vannet, tilsett krabbene, og kok til de er møre og gjennomkokte. Ta krabbene opp når de er ferdige, og sett til side for å avkjøle. Over sterk varme, reduser kokevæsken til det gjenstår omtrent 1 liter for å lage krabbekraft. Når krabbene er avkjølte nok, plukk ut kjøttet og sett til side (det bør gi omtrent 450 gram kjøtt).
  2. 2I mellomtiden, legg potetene i en stor kjele med nok kaldt vann til å dekke. Kok opp og kok potetene til de er al dente. Sil av vannet, og legg potetene i en bolle med isvann for å stoppe kokeprosessen. Smelt smøret over middels-lav varme i den samme kjelen. Tilsett løk, selleri, rød- og grønn paprika, og sautér til det er mørt. Tilsett mel og fortsett å koke i ytterligere 2 til 3 minutter. Tilsett krabbekraft, poteter, halvparten og halvparten, røkt mais, sherrypeppersaus, rom, og krabbekjøtt, og kok til alt er gjennomvarmt. Pynt med paprika.