
Pappardelle med salsiccia og spinat
Lær å lage deilig pappardelle med salsiccia og spinaci. En smakfull og enkel italiensk rett perfekt for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Fyll en middels stor kjele halvfull med vann; tilsett salt og kok opp på høy varme.
- 22. I en stor stekepanne, varm opp olivenoljen på middels høy varme til den er varm. Tilsett løk, hvitløk og basilikum, og la det koke under omrøring til løken blir gjennomsiktig, ca. 2 minutter. Tilsett kyllingkraft, tomater og litt salt og pepper. La det koke til tomatene er myke, ca. 5 minutter, og bland deretter inn den skivede pølsen og spinaten for å varme opp. Ta av varmen.
- 33. Slipp pappardellen i det kokende vannet og kok i 3 til 4 minutter. Sil av pastaen, og tilsett den i tomat- og pølsesausen (eller bruk tenger for forsiktig å overføre den fra vannet til sausen). Deretter tilsetter du osten og smøret, og vender eller rører til pastaen er farget av sausen og sausen har tyknet. Fordel i skåler og drypp over den trøffelinfuserte oljen.