Granateplesalat med ruccola

Granateplesalat med ruccola

oppskrift på en frisk og smakfull granateple-ruccolasalat. perfekt som forrett eller lett lunsj, med en søt og syrlig smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp granateplemelasse
  • 1/2 sitron, presset
  • 2 spiseskjeer honning
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 3/4 kopp olivenolje
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 6 kopper lett pakket ruccola, bladgrønt fra hydroponisk dyrking – hvis tilgjengelig
  • 1 granateple, kun frøene
  • 1/4 kopp Parmigiano-Reggiano-flak
  • 1/4 kopp ristet valnøtt
  • 1 sjalottløk, skivet

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2For å lage vinaigretten, bland melasse, sitronsaft, honning og eddik i en bolle og visp sammen. Hell sakte i olivenolje mens du visper for å emulgere. Krydre etter smak med salt og pepper.
  3. 3Bland salatens ingredienser og vend dem i vinaigretten.