
Granateplesalat med ruccola
oppskrift på en frisk og smakfull granateple-ruccolasalat. perfekt som forrett eller lett lunsj, med en søt og syrlig smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp granateplemelasse
- 1/2 sitron, presset
- 2 spiseskjeer honning
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 3/4 kopp olivenolje
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 6 kopper lett pakket ruccola, bladgrønt fra hydroponisk dyrking – hvis tilgjengelig
- 1 granateple, kun frøene
- 1/4 kopp Parmigiano-Reggiano-flak
- 1/4 kopp ristet valnøtt
- 1 sjalottløk, skivet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2For å lage vinaigretten, bland melasse, sitronsaft, honning og eddik i en bolle og visp sammen. Hell sakte i olivenolje mens du visper for å emulgere. Krydre etter smak med salt og pepper.
- 3Bland salatens ingredienser og vend dem i vinaigretten.