Granateplesalat med ruccola

Granateplesalat med ruccola

oppskrift på en frisk og smakfull granateple-ruccolasalat. perfekt som forrett eller lett lunsj, med en søt og syrlig smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp granateplemelasse
  • 2. 1/2 sitron, presset
  • 3. 2 spiseskjeer honning
  • 4. 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 5. 3/4 kopp olivenolje
  • 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 7. 6 kopper lett pakket ruccola, bladgrønt fra hydroponisk dyrking – hvis tilgjengelig
  • 8. 1 granateple, kun frøene
  • 9. 1/4 kopp Parmigiano-Reggiano-flak
  • 10. 1/4 kopp ristet valnøtt
  • 11. 1 sjalottløk, skivet

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. For å lage vinaigretten, bland melasse, sitronsaft, honning og eddik i en bolle og visp sammen. Hell sakte i olivenolje mens du visper for å emulgere. Krydre etter smak med salt og pepper.
  3. 33. Bland salatens ingredienser og vend dem i vinaigretten.