Friterte sylteagurk- eller sylteagurk-pickles
lær hvordan du lager sprø fritert pickles hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt for snacks eller som tilbehør til middagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp kulturmelk
- 2. salt og svart pepper etter smak
- 3. 1 (16 unse) glass sylteagurkeskiver med dill
- 4. 1/2 kopp hvetemel
- 5. 1 1/2 kopper fin maismel
- 6. 1 teskje sjømatkrydder, for eksempel Old Bay™
- 7. 1/4 teskje Cajunkrydder
- 8. 1 liter olje til steking
- 9. 1/2 teskje Cajunkrydder
- 10. 1 (12 unse) glass kulturmelk-ranchdressing
Fremgangsmåte
- 11. Dekk en tallerken med bakepapir eller vokspapir. I en grunn skål, bland sammen kulturmelk, salt og pepper. Legg sylteagurkene i blandingen og sett til side.
- 22. Hell melet, maismel, sjømatkrydder og 1/4 teskje Cajunkrydder i en stor, reseptfri plastpose; rist godt for å blande. Legg i noen sylteagurker av gangen og vend forsiktig slik at de blir jevnt dekket med melblandingen. Ta ut og legg på den forberedte tallerkenen.
- 33. Varm opp olje til 365 grader Fahrenheit (180 grader Celsius) i en dypfryer eller en tung, dyp stekepanne.
- 44. Stek sylteagurkene i flere omganger til de er gyldne og litt sprø på utsiden, med en fuktig innside, i 1 til 2 minutter. La renne av på kjøkkenpapir.
- 55. I en liten bolle, bland sammen kulturmelk, ranch-dressing og 1/2 teskje Cajunkrydder; rør godt. Server som dipp til varme sylteagurker.