Friterte sylteagurk- eller sylteagurk-pickles

Friterte sylteagurk- eller sylteagurk-pickles

lær hvordan du lager sprø fritert pickles hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt for snacks eller som tilbehør til middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp kulturmelk
  • 2. salt og svart pepper etter smak
  • 3. 1 (16 unse) glass sylteagurkeskiver med dill
  • 4. 1/2 kopp hvetemel
  • 5. 1 1/2 kopper fin maismel
  • 6. 1 teskje sjømatkrydder, for eksempel Old Bay™
  • 7. 1/4 teskje Cajunkrydder
  • 8. 1 liter olje til steking
  • 9. 1/2 teskje Cajunkrydder
  • 10. 1 (12 unse) glass kulturmelk-ranchdressing

Fremgangsmåte

  1. 11. Dekk en tallerken med bakepapir eller vokspapir. I en grunn skål, bland sammen kulturmelk, salt og pepper. Legg sylteagurkene i blandingen og sett til side.
  2. 22. Hell melet, maismel, sjømatkrydder og 1/4 teskje Cajunkrydder i en stor, reseptfri plastpose; rist godt for å blande. Legg i noen sylteagurker av gangen og vend forsiktig slik at de blir jevnt dekket med melblandingen. Ta ut og legg på den forberedte tallerkenen.
  3. 33. Varm opp olje til 365 grader Fahrenheit (180 grader Celsius) i en dypfryer eller en tung, dyp stekepanne.
  4. 44. Stek sylteagurkene i flere omganger til de er gyldne og litt sprø på utsiden, med en fuktig innside, i 1 til 2 minutter. La renne av på kjøkkenpapir.
  5. 55. I en liten bolle, bland sammen kulturmelk, ranch-dressing og 1/2 teskje Cajunkrydder; rør godt. Server som dipp til varme sylteagurker.