Fudgy One-Pot Brownies

Fudgy One-Pot Brownies

oppskrift på fudgy onepot brownies som er enkle å lage i én gryte. perfekt som dessert eller snacks. ingen baking nødvendig!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp (2 staver) usaltet smør, pluss smør til å smøre bakeformen (valgfritt)
  • 2. Non-stick kokespray (valgfritt)
  • 3. 85 gram usøtet sjokolade
  • 4. 1/2 kopp usøtet Dutch-behandlet kakaopulver
  • 5. 2 1/2 kopper sukker
  • 6. 1/2 teskje kosher- eller grovsalt
  • 7. 1 spiseskje ren vaniljeekstrakt
  • 8. 3 store egg
  • 9. 1 1/2 kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 33 x 23 cm stor bakeform godt eller spray den med non-stick bakepapir.
  2. 22. Plasser smør og sjokolade i en middels stor kjele over lav varme og la det smelte sammen, rør til det er jevnt. Ta kjelen av varmen og rør inn kakaopulver, sukker og salt, deretter bland inn vaniljen. Pisk inn eggene ett om gangen, og rør raskt slik at de ikke rekker å koke før de er godt blandet inn. Bland inn melet.
  3. 33. Hell den tykke røren i den forberedte bakeformen og jevn ut toppen med en slikkepott. Stek til kantene akkurat begynner å trekke seg bort fra sidene av formen, og en trepinne eller kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 25–30 minutter.
  4. 44. La browniesene avkjøle i formen på en avkjølingsrist. Når de er helt avkjølte, skjær dem i 12 eller 24 firkanter.
  5. 55. Fotograf: Todd Coleman / The Mom 100 Kokebok