
Jødisk pizza
Lær hvordan du lager en smakfull jødisk pizza med denne enkle oppskriften. Perfekt for en spennende forrett eller hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 °C.
- 2For å lage deigen, bland mel, salt, honning og vann i en bolle, og rør i 2 minutter på lav hastighet (1) til det dannes en ball.
- 3Tilsett gjær og fortsett å blande i ytterligere 6 minutter.
- 4Rør inn olivenoljen til den er godt innarbeidet.
- 5Del deigen i 5 like store biter (ca. 125 gram hver) og form dem til stramme baller.
- 6Sett deigen i kjøleskapet for heving.
- 72. Kna ut deigen for å slippe ut luftbobler og form den til sirkler.
- 8Pensle jevnt med chilolje.
- 9Legg løk på deigen.
- 10Stek i ovnen i 7 til 10 minutter, eller til de er gyldne.
- 11Ta ut pizzaene av ovnen.
- 12Smør på crème fraîche og dryss over dill.
- 13Legg laksen på pizzaene, og strø over finhakket gressløk.
- 14Skjær pizzaene i 6 stykker og legg 1 ss kaviar på hver slice.