
Hip Hip Hurrra Kylling Satay
Lær hvordan du lager en deilig chicken satay med enkle steg. Perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag. Rask og smakfull oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. (Eller varm opp en grill eller grillpanne sprayet med non-stick spray til middels høy varme.)
- 22. Strø kyllingen med karri, salt og svart pepper. Skjær kyllingen i jevne stykker, ca. 12 stykker, og tre hvert stykke på en spyd. Plasser spydene på et bakepapirkledd stekebrett sprayet med non-stick spray, og stek i ovnen til kyllingen er gjennomstekt, ca. 10 minutter. (Eller grill til gjennomstekt, 1 til 2 minutter per side. Hvis du bruker en grillpanne, fjern den fra varmen og spray på nytt mellom batchene.)
- 33. I mellomtiden, bland alle sausens ingredienser unntatt yoghurt i en liten non-stick kjele. Varm opp på middels lav varme på komfyren. Rør kontinuerlig til sausen er varm og godt blandet, ca. 5 minutter.
- 44. Ta sausen av varmen og la den avkjøle litt. Tilsett yoghurten og rør til den er glatt og godt blandet. Server sausen sammen med kyllingspydene, skje den over, og NYT!