Hvitløks- og ostevafler med brødstenger

Hvitløks- og ostevafler med brødstenger

oppskrift på deilige hvitløksostebrødstenger, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage hjemme, med rik ostesmak og sprø tekstur.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 stang smør
  • 2. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 3. 1 baguette, delt i to på langs
  • 4. To 170 grams baller fersk mozzarella, skivet
  • 5. 1 spiseskje hakket fersk flatbladpersille

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Sett en ovnsrist i nederste posisjon og forvarm ovnen til 230 grader Celsius.
  3. 33. Smelt smøret i en panne sammen med hvitløken og la det småkoke. Pensle hvitløksmøret over brødet, legg skiver av mozzarella på toppen og dryss over hakket persille.
  4. 44. Legg brødet på et stekebrett og stek på nederste rille i omtrent 10 minutter.