
Ostefondue
Lær hvordan du lager en deilig cheese fondue med denne enkle oppskriften. Perfekt for hyggelige sammenkomster og koselige kvelder.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 kopp tørr hvitvin
- 1/2 pund revet sveitserost
- 1/2 pund revet Gruyère-ost
- 2 spiseskjeer allsidig mel
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 1 (1 pund) baguette, skåret i 2,5 cm terninger
Fremgangsmåte
- 1Kok vin i fonduegryten. Tilsett sveitsisk ost, Gruyère-ost, 1/4 pund om gangen. Rør etter hver ostetilsetning til den er smeltet. Rør inn mel. Når all osten er smeltet, tilsett salt og muskatnøtt. Server med oppskåret fransk brød.