Ostefondue

Ostefondue

Lær hvordan du lager en deilig cheese fondue med denne enkle oppskriften. Perfekt for hyggelige sammenkomster og koselige kvelder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp tørr hvitvin
  • 1/2 pund revet sveitserost
  • 1/2 pund revet Gruyère-ost
  • 2 spiseskjeer allsidig mel
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje malt muskatnøtt
  • 1 (1 pund) baguette, skåret i 2,5 cm terninger

Fremgangsmåte

  1. 1Kok vin i fonduegryten. Tilsett sveitsisk ost, Gruyère-ost, 1/4 pund om gangen. Rør etter hver ostetilsetning til den er smeltet. Rør inn mel. Når all osten er smeltet, tilsett salt og muskatnøtt. Server med oppskåret fransk brød.