
Vegetariske meksikansk-inspirerte fylte paprika
oppskrift på vegetariske mexicansk-inspirerte fylte paprika. enkel, smakfull og sunn rett perfekt for en rask middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ss salt
- 2. 4 store grønne paprikaer – toppene, frøene og membranene fjernet
- 3. 1 ss olivenolje
- 4. 1/2 kopp hakket løk
- 5. 2 kopper kokt ris
- 6. 1 (425 g) boks svarte bønner, drenert og skylt
- 7. 1 (410 g) boks hakkede tomater med chili-stil
- 8. 1 ts chilipulver
- 9. 1 ts hvitløkssalt
- 10. 1/2 ts malt spisskummen
- 11. 1/2 ts salt
- 12. 1 (225 g) pakke revet meksikansk osteblanding (for eksempel Sargento® Authentic Mexican)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Kok opp en stor kjele med vann og 1 spiseskje salt; kok grønne paprika i det kokende vannet til de er lett myke, ca. 3 til 4 minutter. Sil av vannet.
- 33. Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme; kok og rør løk i den varme oljen til den er myk og gjennomsiktig, ca. 5 til 10 minutter.
- 44. Bland ris, svarte bønner, tomater og kokt løk i en stor bolle. Tilsett chilipulver, hvitløkssalt, spisskummen og 1/2 teskje salt; rør godt sammen. Vend inn 1 1/2 kopper mexicansk osteblanding i risblandingen.
- 5Fyll hver paprika med risblandingen. Plasser paprikaene i en 23x23 cm (9x9 tommer) ildfast form. Strø resten av den mexicanske osteblandingen over paprikaene.
- 65. Stek i den forvarmede ovnen til osten er smeltet og bobler, ca. 30 minutter.



