Smakfull kylling i crescentdeig
Lær hvordan du lager en deilig savory crescent chicken med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller lunsj, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke kremost (ca. 85 g), myknet
- 2. 1 spiseskje smør, myknet
- 3. 2 kopper kokt, terningkuttet kyllingkjøtt
- 4. 1 spiseskje finhakket løk
- 5. 1/4 teskje salt
- 6. 1/8 teskje malt svart pepper
- 7. 2 spiseskjeer melk
- 8. 1 spiseskje hakkede pimento-pepper (valgfritt)
- 9. 1 pakke ferdiglagde crescent-ruller (ca. 225 g)
- 10. 1 spiseskje smør, smeltet
- 11. 3/4 kopp krutonger
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. I en middels stor bolle, pisk kremost og 1 spiseskje smør eller margarin til det er glatt. Tilsett kylling, løk, salt, pepper, melk og pimento. Bland godt.
- 33. Del crescent-deigen i fire rektangler. Press forsiktig på perforasjonene for å forsegle dem. Skje 1/2 kopp av kyllingblandingen midt på hvert rektangel. Dra de fire hjørnene av deigen mot midten av kyllingblandingen og vri godt. Klem kantene sammen for å forsegle.
- 44. Plasser sandwichene på et ugredd bakepapirkledd stekebrett. Pensle toppen av sandwichene med 1 spiseskje smør eller margarin; dryss over knuste krutonger. Stek i den forvarmede ovnen i 25 til 30 minutter, eller til de er gyldne og fine.


