
Sjømat Piccata
Lær hvordan du lager en smakfull seafood piccata med friske sjømatvarer. Perfekt for en enkel og deilig hovedrett til hverdag eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (16 unser) medium skjellpasta
- 6 spiseskjeer olivenolje
- 1 kopp ferske sopp, skivet
- 3/4 kopp finhakket grønn løk
- 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
- 1 pund medium reker - skrellet og renset
- 1 pund sjøkreps
- 1 pund krabbekjøtt
- 2 kopper tørr hvitvin
- 6 spiseskjeer fersk sitronjuice
- 1/2 kopp smør
- 1/4 kopp hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann, tilsett pasta-skjellene, og kok i 8 til 10 minutter, eller til de er al dente; sil av vannet.
- 2Varm opp olivenolje i en stor gryte over middels varme. Surr sopp, grønn løk og hvitløk til de er møre. Rør inn reker, kamskjell og krabbekjøtt. Kok i 5 minutter, eller til rekene er rosa. Rør inn vin, sitronsaft og smør; kok til det er gjennomvarmt.
- 3Vend pastaen i sjømatssausen og dryss over persille.


