
Sommerlig tilapia
oppskriften på summertime tilapia er perfekt for varme sommerdager. enkel, rask og smakfull forrett eller hovedrett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 sjalottløk, finhakket
- 2 spiseskjeer hakket hvitløk
- 2 spiseskjeer hakket fersk oregano
- 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
- 2 spiseskjeer limesaft
- 2 spiseskjeer tequila (valgfritt)
- 1 teskje salt
- 1 teskje malt svart pepper
- 4 torskefileter
Fremgangsmåte
- 1Bland sjalottløk, hvitløk, oregano, sukker, olivenolje, eddik, limejuice, tequila, salt og pepper i en stor, lukket pose; rist for å blande. Legg tilapiaen i blandingen og oppbevar den i kjøleskapet i 2 til 4 timer, snu den hver 30. minutt.
- 2Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på en stekeplate og spray den med matlagingsspray.
- 3Plasser fisken på den forberedte stekeplaten. Kast resten av marinaden.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til fisken flaker lett med en gaffel, ca. 10 minutter.




