Sommerlig tilapia

Sommerlig tilapia

oppskriften på summertime tilapia er perfekt for varme sommerdager. enkel, rask og smakfull forrett eller hovedrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 2 spiseskjeer hakket hvitløk
  • 2 spiseskjeer hakket fersk oregano
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 2 spiseskjeer limesaft
  • 2 spiseskjeer tequila (valgfritt)
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 4 torskefileter

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sjalottløk, hvitløk, oregano, sukker, olivenolje, eddik, limejuice, tequila, salt og pepper i en stor, lukket pose; rist for å blande. Legg tilapiaen i blandingen og oppbevar den i kjøleskapet i 2 til 4 timer, snu den hver 30. minutt.
  2. 2Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på en stekeplate og spray den med matlagingsspray.
  3. 3Plasser fisken på den forberedte stekeplaten. Kast resten av marinaden.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til fisken flaker lett med en gaffel, ca. 10 minutter.