
Poteter med Fleur de Sel, smør, grillede sardiner og skinke
oppskrift på deilige poteter med fleur de sel, smør, grillet sardiner og skinke. en smakfull rett perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund småpoteter
- 3 unser smør
- Fleur de sel
- 1 pund sardiner, eller småfisk etter eget valg
- 1 pund skinke, eller annet saltet og modnet kjøtt
Fremgangsmåte
- 1I en stor kjele legger du potetene i kaldt vann og lar det koke opp. Kok til potetene er møre på gaffel, omtrent 15 minutter. Ta potetene opp av kjelen og legg dem på et serveringsfat. Smør tilfeldig over potetene og dryss med fleur de sel.
- 2Forvarm grillen.
- 3Legg sardiner og skinke på grillen. Sardinene vil bare ta noen få minutter å koke, omtrent 3 minutter på hver side. Når skinken er ferdig, tas den av grillen.
- 4Fordel potetene, sardinene og skinken på hver tallerken. Dryss med litt fleur de sel og server.




