
Kylling- og avokadosalat
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull kyllingsalat med avocado. Perfekt for en lett lunsj eller middag, klar på under 20 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp krydret riseddik*
- 2 modne, ferske California-avokadoer, uten stein og skrelt
- 3 oz. rispinner
- 1/2 kopp skivet grønn løk
- 1/2 kopp julienne-snittet rød paprika
- 1/2 kopp julienne-snittet gul paprika
- 1/2 pund kokt, strimlet kylling
- Olje til steking
- En klype rød pepperflak
- Grønn løk, skåret i tynne strimler på langs, etter behov til pynt
Fremgangsmåte
- 1Visp sammen eddik og rød pepperflak; visp inn olje. Sett til side.
- 2Bland kylling, paprika og grønn løk; vend inn i den reserverte dressingen.
- 3Dypp rispinner i varm olje i to omganger i ca. 3 sekunder; snu dem, og dypp igjen i 3 sekunder. La renne godt av.
- 4Skjær avokado i terninger; vend forsiktig inn i kyllingsalaten.
- 5Knus de friterte rispinnene på serveringsfatet. Legg salaten oppå rispinnene. Pynt med grønn løk.




