Kylling- og avokadosalat

Kylling- og avokadosalat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull kyllingsalat med avocado. Perfekt for en lett lunsj eller middag, klar på under 20 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp krydret riseddik*
  • 2 modne, ferske California-avokadoer, uten stein og skrelt
  • 3 oz. rispinner
  • 1/2 kopp skivet grønn løk
  • 1/2 kopp julienne-snittet rød paprika
  • 1/2 kopp julienne-snittet gul paprika
  • 1/2 pund kokt, strimlet kylling
  • Olje til steking
  • En klype rød pepperflak
  • Grønn løk, skåret i tynne strimler på langs, etter behov til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen eddik og rød pepperflak; visp inn olje. Sett til side.
  2. 2Bland kylling, paprika og grønn løk; vend inn i den reserverte dressingen.
  3. 3Dypp rispinner i varm olje i to omganger i ca. 3 sekunder; snu dem, og dypp igjen i 3 sekunder. La renne godt av.
  4. 4Skjær avokado i terninger; vend forsiktig inn i kyllingsalaten.
  5. 5Knus de friterte rispinnene på serveringsfatet. Legg salaten oppå rispinnene. Pynt med grønn løk.