5-minutters mikrobølgeovnsmaisbrød

5-minutters mikrobølgeovnsmaisbrød

Lær hvordan du lager raskt og enkelt kornbrød i mikrobølgeovnen på bare fem minutter. Perfekt til frokost eller som tilbehør!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
frokost

Ingredienser

  • 1/2 kopp hvetemel
  • 1/2 kopp maismel
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1/4 teskje salt
  • 1 egg
  • 1/2 kopp melk
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland melet, maismel, sukker, bakepulver, salt, egg, melk og vegetabilsk olje i en mikrobølgesikker glass- eller keramikkbolle.
  2. 2Varm opp i mikrobølgeovnen på høy varme, til en kakepinne stukket inn i midten kommer ut ren, omtrent 3 minutter, og roter bollen halvveis gjennom oppvarmingen hvis mikrobølgeovnen ikke har en roterende tallerken.