
5-minutters mikrobølgeovnsmaisbrød
Lær hvordan du lager raskt og enkelt kornbrød i mikrobølgeovnen på bare fem minutter. Perfekt til frokost eller som tilbehør!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
frokost
Ingredienser
- 1/2 kopp hvetemel
- 1/2 kopp maismel
- 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 2 teskjeer bakepulver
- 1/4 teskje salt
- 1 egg
- 1/2 kopp melk
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1Bland melet, maismel, sukker, bakepulver, salt, egg, melk og vegetabilsk olje i en mikrobølgesikker glass- eller keramikkbolle.
- 2Varm opp i mikrobølgeovnen på høy varme, til en kakepinne stukket inn i midten kommer ut ren, omtrent 3 minutter, og roter bollen halvveis gjennom oppvarmingen hvis mikrobølgeovnen ikke har en roterende tallerken.




