Rask eplekjøkken

Rask eplekjøkken

oppskrift på en rask og enkel apple kuchen, perfekt for enhver anledning. lær hvordan du lager denne deilige kaken trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke (18 1/4 unser) gul kakeblanding
  • 2. 1/2 kopp søtet kokosflak
  • 3. 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør, romtemperert
  • 4. 4 små pippin- epler, skrellet, kjernet og tynne skiver
  • 5. 1/4 kopp pluss 2 spiseskjeer sukker
  • 6. 1 teskje kanel
  • 7. 1 kopp rømme
  • 8. 1 egg

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175°C. Smør en 23x33 cm stor bakeform. Bland kakeblandingen og kokos i en stor bolle. Tilsett smør og bruk fingrene eller en kakespade for å blande det inn, til blandingen er smuldrete. Trykk blandingen jevnt utover bunnen og opp 2,5 cm opp langs sidene av den forberedte bakeformen. Stek til kantene av bunnen er gyldne, ca. 10 minutter. Legg eplene over bunnen. Strø eplene med 0,6 dl sukker og 1 teskje kanel. Visp rømme, egg og de resterende 2 ss sukker i en liten bolle til det er godt blandet. Hell blandingen jevnt over eplene. Stek til eplene er møre og eggekremen har stivnet, ca. 40 minutter. Server varm.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175°C. Smør en 23x33 cm stor bakeform. Bland kakeblandingen og kokos i en stor bolle. Tilsett smør og bruk fingrene eller en kakespade for å blande det inn, til blandingen er smuldrete. Trykk blandingen jevnt utover bunnen og opp 2,5 cm opp langs sidene av den forberedte bakeformen. Stek til kantene av bunnen er gyldne, ca. 10 minutter.
  3. 33. Legg eplene over bunnen. Strø eplene med 0,6 dl sukker og 1 teskje kanel. Visp rømme, egg og de resterende 2 ss sukker i en liten bolle til det er godt blandet. Hell blandingen jevnt over eplene. Stek til eplene er møre og eggekremen har stivnet, ca. 40 minutter. Server varm.