Sjokolademelkesjokoladekjeks

Sjokolademelkesjokoladekjeks

oppskrift på deilige sjokoladeknekkekaker med havre, perfekte som snacks eller dessert. enkle å lage og smakfulle.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel
  • 2. 3 spiseskjeer usøtet kakaopulver
  • 3. 1 teskje bakepulver
  • 4. 1/2 teskje natron
  • 5. 1/2 teskje salt
  • 6. 1/2 teskje malt kanel
  • 7. 1/2 kopp margarin
  • 8. 1/2 kopp brunt sukker
  • 9. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 10. 1 egg
  • 11. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 12. 1 1/4 kopper havregryn
  • 13. 1/2 kopp semisøt sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør bakepapir. Bland sammen mel, kakao, bakepulver, natron, salt og kanel; sett til side.
  2. 22. I en stor bolle, krem sammen margarin, brunt sukker og hvitt sukker. Pisk inn egget og vaniljen. Rør inn de tørre ingrediensene med en tresleiv. Bland inn havregryn og sjokoladeknapper. Sett deigen i spiseskjeer på bakepapiret, med 2 tommers mellomrom.
  3. 33. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kjeksene er lett brune. La kjeksene avkjøle på bakeplaten i 5 minutter før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøle helt.