
Sjokolademelkesjokoladekjeks
oppskrift på deilige sjokoladeknekkekaker med havre, perfekte som snacks eller dessert. enkle å lage og smakfulle.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvetemel
- 2. 3 spiseskjeer usøtet kakaopulver
- 3. 1 teskje bakepulver
- 4. 1/2 teskje natron
- 5. 1/2 teskje salt
- 6. 1/2 teskje malt kanel
- 7. 1/2 kopp margarin
- 8. 1/2 kopp brunt sukker
- 9. 1/2 kopp hvitt sukker
- 10. 1 egg
- 11. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 12. 1 1/4 kopper havregryn
- 13. 1/2 kopp semisøt sjokoladebiter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør bakepapir. Bland sammen mel, kakao, bakepulver, natron, salt og kanel; sett til side.
- 22. I en stor bolle, krem sammen margarin, brunt sukker og hvitt sukker. Pisk inn egget og vaniljen. Rør inn de tørre ingrediensene med en tresleiv. Bland inn havregryn og sjokoladeknapper. Sett deigen i spiseskjeer på bakepapiret, med 2 tommers mellomrom.
- 33. Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kjeksene er lett brune. La kjeksene avkjøle på bakeplaten i 5 minutter før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøle helt.



