Prosciutto- og trøffel-smørstenger

Prosciutto- og trøffel-smørstenger

Lær hvordan du lager deilige prosciutto truffle butter breadsticks. En enkel oppskrift på smakfulle snacks med luksuriøse ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 2 teskjeer hakkede persilleblader
  • 2 teskjeer hakket gressløk
  • Salt og nykvernet hvit pepper
  • 1/2 kopp usaltet smør, myknet (1 stang)
  • 4 spiseskjeer hvit trøffelolje
  • 16 brødstenger
  • 1/4 kopp revet Parmesan
  • 16 skiver prosciutto, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Bland persille, gressløk, salt og hvit pepper med mykt smør og trøffelolje, og fordel det på en flat tallerken. Dypp hver brødstav i smørblandingen slik at tre fjerdedeler av staven er dekket, for å holde prosciuttoen på plass. Rull i parmesan, og pakk deretter en skive prosciutto over den smurte tre fjerdedelen av hver stav, og la den tørre enden av staven være synlig slik at gjestene kan forsyne seg selv.