Stekte løkringer med sprø skorpe

Stekte løkringer med sprø skorpe

Lær hvordan du lager deilige friterte løkringer med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper vegetabilsk olje (til dypsteking)
  • 3 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer cayennepepper
  • 2 teskjeer salt
  • 2 teskjeer malt pepper
  • 2 store løk, kuttet i veldig tynne ringer

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200°F. Varm opp olje i en stor kjele til 350°F. Bland de neste fire ingrediensene i en stor bolle. Tilsett en neve løkringer; vend godt slik at de blir dekket av blandingen. Fjern løkringene; rist av overflødig mel. Legg dem i oljen; kok til de er gylne, ca. 2 minutter. Bruk en hullsleiv og overfør løkringene til tørkepapir for å renne av. Hold dem varme i ovnen. Gjenta med resten av løkringene og melet.
  2. 2Forvarm ovnen til 200°F. Varm opp olje i en stor kjele til 350°F. Bland de neste fire ingrediensene i en stor bolle. Tilsett en neve løkringer; vend godt slik at de blir dekket av blandingen. Fjern løkringene; rist av overflødig mel. Legg dem i oljen; kok til de er gylne, ca. 2 minutter. Bruk en hullsleiv og overfør løkringene til tørkepapir for å renne av. Hold dem varme i ovnen. Gjenta med resten av løkringene og melet.