
Stekte løkringer med sprø skorpe
Lær hvordan du lager deilige friterte løkringer med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper vegetabilsk olje (til dypsteking)
- 3 kopper hvetemel
- 2 teskjeer cayennepepper
- 2 teskjeer salt
- 2 teskjeer malt pepper
- 2 store løk, kuttet i veldig tynne ringer
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200°F. Varm opp olje i en stor kjele til 350°F. Bland de neste fire ingrediensene i en stor bolle. Tilsett en neve løkringer; vend godt slik at de blir dekket av blandingen. Fjern løkringene; rist av overflødig mel. Legg dem i oljen; kok til de er gylne, ca. 2 minutter. Bruk en hullsleiv og overfør løkringene til tørkepapir for å renne av. Hold dem varme i ovnen. Gjenta med resten av løkringene og melet.
- 2Forvarm ovnen til 200°F. Varm opp olje i en stor kjele til 350°F. Bland de neste fire ingrediensene i en stor bolle. Tilsett en neve løkringer; vend godt slik at de blir dekket av blandingen. Fjern løkringene; rist av overflødig mel. Legg dem i oljen; kok til de er gylne, ca. 2 minutter. Bruk en hullsleiv og overfør løkringene til tørkepapir for å renne av. Hold dem varme i ovnen. Gjenta med resten av løkringene og melet.



