Tzatziki-saus II

Tzatziki-saus II

Lær hvordan du lager tzatziki sauce ii, en frisk og smakfull gresk yoghurtsaus perfekt til grillmat og meze. Enkel oppskrift og tips!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper naturell yoghurt
  • 2. 2 fedd hvitløk, knust
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 5. 1/4 kopp hakkede ferske mynteblader
  • 6. 1 stor agurk - skrelt, uten frø og revet

Fremgangsmåte

  1. 1Bruk et osteklede til å sile yoghurten over en bolle i 3 til 4 timer, til mesteparten av vannet har rent av. Press ut overflødig væske fra den revne agurken. I en middels stor bolle, rør sammen agurken og den siltede yoghurten. Bland inn hvitløk, salt, pepper og mynte. La blandingen stå i kjøleskapet i 1 til 2 timer.