Kokosmakroner
Lær hvordan du lager deilige kokosmakroner med vår enkle oppskrift. Perfekt som dessert eller søtt til kaffen. Rask å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (400 gram) boks EAGLE BRAND® søtet kondensert melk
- 1 eggehvite, pisket
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 1 ½ teskjeer mandelessens
- 1 (400 gram) pakke kokosflak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius. Dekk bakepapir med aluminiumsfolie; smør og mel folie. Sett til side.
- 2I en stor bolle, bland kondensert søt melk, eggehvite, ekstrakter og kokosnøtt; bland godt.
- 3Ha små topper av deigen på de forberedte bakeplatene med en teskje; trykk lett ned hver topp med en skje.
- 4Stek i 15 til 17 minutter eller til de er lett brune rundt kantene. Ta umiddelbart ut av bakeplatene (macaroons vil sette seg fast hvis de avkjøles for lenge); avkjøl på avkjølingsrist. Oppbevar løst dekket ved romtemperatur.




