Frittatapizza

Frittatapizza

lag en deilig frittata pizza med en enkel oppskrift. perfekt som lunsj eller lett middag. rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. Tomatsaus til å dekke pizzaen
  • 3. 1/2 kopp finhakket løk
  • 4. 1/2 kopp hakket eller revet rød paprika
  • 5. Mozzarella
  • 6. 2 kopper kokt, strenget pasta
  • 7. Anchois, skivet
  • 8. svarte oliven
  • 9. 3 egg, lett pisket eller pepperoni til topping
  • 10. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en non-stick panne varmer du opp olivenolje. Tilsett løk og paprika, dekk til og kok i 5 minutter eller til det er mørt. Mens dette koker, hak opp strandpasta hvis den setter seg fast. Tilsett pastaen og kok, uten lokk, veldig sakte til det akkurat begynner å dannes en skorpe. Rør inn eggene og bruk en gaffel til å jobbe dem inn i pastaen. Dekk til og kok på veldig lav varme til eggene har stivnet, omtrent 3 minutter. Bruk en slikkepott til å løsne bunnen, slik at det blir lettere å gli det over på en tallerken senere. Fjern lokket, ha over tomatsaus og strø over mozzarella og eventuelle andre toppings du liker. Dekk til igjen bare for å smelte osten. Skyv det forsiktig over på en tallerken og server.