Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

lær hvordan du lager klassisk spaghetti carbonara med enkle ingredienser. perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 16 unser spaghetti
  • 1 kopp hakket kalkunbacon eller vanlig bacon
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 2 til 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 teskje tørket oregano
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 1 1/2 kopper lettmelk
  • 1/2 kopp lett- eller fettfri rømme
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 1/4 kopp hakkede ferske persilleblader
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok spaghetti i henhold til pakkens anvisninger. I mellomtiden, kok bacon i en stor stekepanne over middels høy varme til det er gyllent.
  3. 3Tilsett løk og hvitløk og stek i 3 minutter, til løken er myk.
  4. 4Tilsett oregano og kok i 1 minutt.
  5. 5Tilsett mel og rør godt slik at det dekker løken.
  6. 6Hell i melk og la det småkoke. Kok i 5 minutter, til sausen tykner, og rør ofte.
  7. 7Ta av varmen og rør inn rømme, Parmesan og persille.
  8. 8Smak til med salt og pepper.
  9. 9Sil av pastaen og vend den inn i sausen slik at den blir dekket.
  10. 10Server.