
Spaghetti Carbonara
lær hvordan du lager klassisk spaghetti carbonara med enkle ingredienser. perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 16 unser spaghetti
- 1 kopp hakket kalkunbacon eller vanlig bacon
- 1/2 kopp hakket løk
- 2 til 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje tørket oregano
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 1 1/2 kopper lettmelk
- 1/2 kopp lett- eller fettfri rømme
- 1/4 kopp revet Parmesanost
- 1/4 kopp hakkede ferske persilleblader
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok spaghetti i henhold til pakkens anvisninger. I mellomtiden, kok bacon i en stor stekepanne over middels høy varme til det er gyllent.
- 3Tilsett løk og hvitløk og stek i 3 minutter, til løken er myk.
- 4Tilsett oregano og kok i 1 minutt.
- 5Tilsett mel og rør godt slik at det dekker løken.
- 6Hell i melk og la det småkoke. Kok i 5 minutter, til sausen tykner, og rør ofte.
- 7Ta av varmen og rør inn rømme, Parmesan og persille.
- 8Smak til med salt og pepper.
- 9Sil av pastaen og vend den inn i sausen slik at den blir dekket.
- 10Server.