
Sørvestlig svinekjøttwok
Lær hvordan du lager en smakfull southwestern svinekjøtt stir fry med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og sunn middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Smithfield® Mesquite-krydret lompestykke av svinefilet, trimmet og kuttet i 2,5 cm biter
- 2. 2 spiseskjeer olivenolje
- 3. 1 stor zucchini, trimmet og terningkuttet
- 4. 1 liten rød paprika, frøet og skåret i 0,5 cm strimler
- 5. 1 liten gul paprika, frøet og skåret i 0,5 cm strimler
- 6. 1/2 liten rødløk, tynne skiver
- 7. 1 kopp ferske eller frosne maiskjerner
- 8. 1 middels stor jalapeño, frøet og tynne skiver
- 9. 1 middels hvitløksfedd, finhakket
- 10. 1 1/2 spiseskjeer ferskpresset limesaft
- 11. 1 teskje chilipulver
- 12. salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 13. 1 teskje maisstivelse, utblandet
- 14. 1/2 kopp kyllingkraft
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne til den er varm. Tilsett svinekjøttet i pannen. Kok i 2 minutter, rør ofte.
- 22. Tilsett alle grønnsakene i pannen. Strø over limesaft, chilipulver, og en klype salt og pepper. Kok i ytterligere 3 til 4 minutter, rør ofte, til grønnsakene begynner å bli myke og svinekjøttet er gjennomstekt.
- 33. Tilsett buljongen og maisstivelsen i pannen, og kok bare til væsken begynner å koke og tykne. Server over polenta.



