Sørvestlig svinekjøttwok

Sørvestlig svinekjøttwok

Lær hvordan du lager en smakfull southwestern svinekjøtt stir fry med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og sunn middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Smithfield® Mesquite-krydret lompestykke av svinefilet, trimmet og kuttet i 2,5 cm biter
  • 2. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 1 stor zucchini, trimmet og terningkuttet
  • 4. 1 liten rød paprika, frøet og skåret i 0,5 cm strimler
  • 5. 1 liten gul paprika, frøet og skåret i 0,5 cm strimler
  • 6. 1/2 liten rødløk, tynne skiver
  • 7. 1 kopp ferske eller frosne maiskjerner
  • 8. 1 middels stor jalapeño, frøet og tynne skiver
  • 9. 1 middels hvitløksfedd, finhakket
  • 10. 1 1/2 spiseskjeer ferskpresset limesaft
  • 11. 1 teskje chilipulver
  • 12. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 13. 1 teskje maisstivelse, utblandet
  • 14. 1/2 kopp kyllingkraft

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenoljen i en stor stekepanne til den er varm. Tilsett svinekjøttet i pannen. Kok i 2 minutter, rør ofte.
  2. 22. Tilsett alle grønnsakene i pannen. Strø over limesaft, chilipulver, og en klype salt og pepper. Kok i ytterligere 3 til 4 minutter, rør ofte, til grønnsakene begynner å bli myke og svinekjøttet er gjennomstekt.
  3. 33. Tilsett buljongen og maisstivelsen i pannen, og kok bare til væsken begynner å koke og tykne. Server over polenta.