
Italiensk fylt kjøttkake
Oppdag hvordan du lager en saftig italiensk stuffed meatloaf. En enkel og velsmakende oppskrift som passer til hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund kjøttdeig av storfe
- 2 egg
- 1 kopp brødsmuler (opptil 1 ½ kopp)
- 1 kopp revet Parmesanost
- 1 ss italiensk krydderblanding
- 1 ss svart pepper
- 2 ss fersk hakket persille
- 2 fedd hvitløk, finhakket eller presset
- 1 løk, hakket
- ½ kopp ketchup
- ¼ kopp Worcestershire-saus
- 1 kopp melk
- 8 skiver cheddarost
- 8 skiver stekt skinke
- 8 skiver bacon
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2I en stor blandebolle, kombiner kjøttdeig, egg, brødsmuler, Parmesanost, urter, hvitløk, løk, ketchup og Worcestershire-saus. Bland godt, og tilsett melken gradvis. Hvis det virker for vått, tilsett mer brødsmuler til du får en konsistens som gjør at kjøttdeigen kan formes til et brød uten å flate ut. Spray en stor bake- eller stekepanne med non-stick spray, og form kjøttdeigen til et avlangt brød. Legg osteskiver og skinke i et lag, og dekk midtlinjen av kjøttdeigen. Fold den sammen, og stikk inn endene slik at det dannes et avlangt brød. Kryss baconstrimlene over for å dekke brødet. Stek i 35 til 45 minutter, eller til en kjøtttermometer viser 70 grader Celsius.
- 3La det hvile i 15 minutter, før du skjærer opp og serverer. Saus er valgfritt.



