Jagerschnitzel

Jagerschnitzel

Lær hvordan du lager jagerschnitzel med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett. Enkel å følge og perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp brødsmuler
  • 2. 1 spiseskje allsidig mel
  • 3. salt og pepper etter smak
  • 4. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 5. 4 svinekoteletter eller -skiver, banket tynne
  • 6. 1 egg, pisket
  • 7. 1 middels stor løk, hakket
  • 8. 1 boks (8 unser) skivede sopp
  • 9. 1 ½ kopper vann
  • 10. 1 terning storfekraftbuljong
  • 11. 1 spiseskje maisstivelse
  • 12. ½ kopp rømme

Fremgangsmåte

  1. 11. I en grunn skål, bland sammen brødsmuler og mel. Krydre med salt og pepper. Legg egget i en egen skål. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Dypp svinekotelettene i egget, og dekk dem deretter med brødsmuleblandingen. Stek i den varme oljen til de er gyldne på begge sider og gjennomstekte, ca. 5 minutter per side.
  2. 22. Ta svinekotelettene opp av pannen og hold dem varme. Tilsett løk og sopp i pannen og kok til det er lett brunet. Hell i vann og løs opp buljongterningen. La det småkoke i omtrent 20 minutter. Rør sammen maisstivelse og rømme, og rør det inn i pannen. La det småkoke på lav varme til det tykner, men ikke la det koke opp. Fordel sausen over kotelettene og server umiddelbart.