Filet Mignon med fyldig balsamico-glaze

Filet Mignon med fyldig balsamico-glaze

Lær hvordan du lager en saftig filet mignon med en rik og smakfull balsamico-glaze. Perfekt for en spesiell anledning eller en luksuriøs middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 (113 gram) filet mignon-biffer
  • 2. 1/2 teskje nykvernet svart pepper etter smak
  • 3. salt etter smak
  • 4. 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 5. 1/4 kopp tørr rødvin

Fremgangsmåte

  1. 11. Strø nykvernet pepper over begge sider av hver biff, og krydre med salt etter smak.
  2. 22. Varm opp en non-stick panne på middels høy varme. Legg biffene i den varme pannen, og kok i 1 minutt på hver side, eller til de er brune. Skru ned varmen til middels lav, og tilsett balsamicoeddik og rødvin. Dekk til, og kok i 4 minutter på hver side, mens du øser med saus når du snur kjøttet.
  3. 33. Ta biffene av pannen og legg dem på to oppvarmede tallerkener, og øs en spiseskje glasur over hver. Server umiddelbart.