
Filet Mignon med fyldig balsamico-glaze
Lær hvordan du lager en saftig filet mignon med en rik og smakfull balsamico-glaze. Perfekt for en spesiell anledning eller en luksuriøs middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 (113 gram) filet mignon-biffer
- 2. 1/2 teskje nykvernet svart pepper etter smak
- 3. salt etter smak
- 4. 1/4 kopp balsamicoeddik
- 5. 1/4 kopp tørr rødvin
Fremgangsmåte
- 11. Strø nykvernet pepper over begge sider av hver biff, og krydre med salt etter smak.
- 22. Varm opp en non-stick panne på middels høy varme. Legg biffene i den varme pannen, og kok i 1 minutt på hver side, eller til de er brune. Skru ned varmen til middels lav, og tilsett balsamicoeddik og rødvin. Dekk til, og kok i 4 minutter på hver side, mens du øser med saus når du snur kjøttet.
- 33. Ta biffene av pannen og legg dem på to oppvarmede tallerkener, og øs en spiseskje glasur over hver. Server umiddelbart.