Baconinnpakkede jalapeñopopper
oppskrift på deilige bacon-innpakkede jalapeno poppers, perfekte som forrett eller snacks. en enkel og smakfull rett for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp kremost
- 1/2 kopp revet skarp Cheddar-ost
- 12 jalapeñopepper, delt på langs, frø og membraner fjernet
- 12 skiver bacon
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir eller aluminiumsfolie på en stekeplate.
- 2Bland kremost og Cheddar-ost sammen i en bolle til det er jevnt fordelt. Fyll hver jalapeño-halvdel med osteblandingen. Sett halvdelene sammen igjen og pakk hver fylt pepper inn i en skive bacon. Legg de bacon-innpakkede pepperne på den forberedte stekeplaten.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til baconet er sprøtt, ca. 15 minutter.