Den ultimate fylte poteten

Den ultimate fylte poteten

oppskrift på den ultimate fylt potet - en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. lær hvordan du lager den perfekte fylte poteten steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 mellomstore Idaho-poteter
  • Extra virgin olivenolje
  • Kasjersalt
  • 1/2 stang smør
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 1/2 kopp melk
  • Omtrent 2 kopper, pluss mer til topping, revet skarp hvit Cheddar
  • 2 hoder brokkoli, i buketter, blansjert i saltet vann
  • 1/2 pund bacon, i medium terninger, kokt til sprø
  • 2 ss gressløk, hakket
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  2. 2Begynn med å bake potetene, da dette vil ta lengst tid. Legg potetene på et stekebrett. Stikk hull i dem med en gaffel, drypp over olivenolje og krydre med salt. Sett dem inn i den forvarmede ovnen og stek i omtrent 1 time.
  3. 3Mens de er i ovnen, forbered fyllet. Lag en mornaysaus ved å smelte smør og mel over middels varme, og visp inn melken. Rør inn omtrent 2 kopper ost og rør til den er smeltet. Når osten er smeltet, fjern sausen fra varmen og vend inn de kokte brokkolibukettene, sprø baconbiter, hakket gressløk, og krydre med salt og nykvernet svart pepper.
  4. 4Når potetene er ferdige, lag et snitt over toppen og klem forsiktig fra bunnen slik at en liten lomme åpner seg, og bunnen blir flat. Skje fyllet over toppen av poteten, dryss over ost, krydre med pepper etter smak, og sett dem inn i ovnen igjen i 2 minutter til de er gyldne og boblende.