King Ranch Chicken

King Ranch Chicken

oppskrift på king ranch chicken - en enkel og smakfull rett perfekt for hele familien. lær hvordan du lager denne klassiske retten steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • PAM® Original No-Stick Kokespray
  • 1/4 kopp Fleischmann's® Original-stick
  • 1/2 kopp hakket grønn paprika
  • 1/2 kopp hakket gul løk
  • 1 boks (ca. 310 g) kondensert kyllingsuppe
  • 1 boks (ca. 310 g) kondensert soppsuppe
  • 1 boks (ca. 280 g) Ro*Tel® Original Diced Tomatoes & Green Chilies, udrent
  • 2 kopper hakket kokt kyllingbryst
  • 12 mais tortillas (ca. 15 cm), revet i små biter
  • 2 kopper revet Cheddar-ost (2 kopper = 8 oz)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Spray en 33x23 cm stor ildfast form med matlagingsspray; sett til side.
  2. 2Smelt Fleischmann's i en stor kjele over middels varme. Tilsett paprika og løk; kok og rør i omtrent 5 minutter eller til de er møre. Rør inn begge suppene, udrente tomater og kylling.
  3. 3Legg ett tredjedel av tortillas, kyllingblandingen og osten jevnt lagvis i formen. Gjenta lagene to ganger. Stek uten lokk i 40 minutter, eller til retten er varm og boblete.