Flankbiff på colombiansk vis

Flankbiff på colombiansk vis

Lær hvordan du lager en autentisk flank steak colombian style med denne enkle oppskriften. Perfekt til middagen for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp øl
  • 1 kopp finhakket løk
  • 1 teskje malt spisskummen
  • Salt etter smak
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 1 kopp hakket grønn paprika
  • 2/3 kopp vann
  • 900 gram magert flankestek

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, bland øl, løk, spisskummen, salt, cayennepepper og grønn paprika. Tilsett vannet, og kok opp. Legg i kjøttet, skru ned varmen, dekk til og la det småkoke til det er veldig mørt og saftig – omtrent 1 ½ til 2 timer, avhengig av tykkelsen.
  2. 2La kjøttet renne godt av, og grill det over kull eller under grillen bare for å varme det opp og gi det en sprø tekstur.