Flankbiff på colombiansk vis
Lær hvordan du lager en autentisk flank steak colombian style med denne enkle oppskriften. Perfekt til middagen for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp øl
- 1 kopp finhakket løk
- 1 teskje malt spisskummen
- Salt etter smak
- 1/4 teskje cayennepepper
- 1 kopp hakket grønn paprika
- 2/3 kopp vann
- 900 gram magert flankestek
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte, bland øl, løk, spisskummen, salt, cayennepepper og grønn paprika. Tilsett vannet, og kok opp. Legg i kjøttet, skru ned varmen, dekk til og la det småkoke til det er veldig mørt og saftig – omtrent 1 ½ til 2 timer, avhengig av tykkelsen.
- 2La kjøttet renne godt av, og grill det over kull eller under grillen bare for å varme det opp og gi det en sprø tekstur.