Maple Pecan Shortbread Squares

Maple Pecan Shortbread Squares

oppskrift på maple pecan shortbread squares, perfekte som søt småkake til kaffen. enkel å lage og smakfull. prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp hvetemel
  • 1/3 kopp pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp myknet smør
  • 1 egg
  • 1/3 kopp pakket brunt sukker
  • 3 spiseskjeer ren lønnesirup
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Bland mel og 1/3 kopp brunt sukker i en bolle. Bland inn det myke smøret til en deig har dannet seg. Trykk deigen ut i en smurt 20x20 cm (8x8 tommer) bakeform, og prikk med en gaffel.
  3. 3Stek shortbreaden i den forvarmede ovnen til den er gyllenbrun, ca. 20 minutter. Mens shortbreaden steker, pisk egget i en blandebolle sammen med 1/3 kopp brunt sukker, lønnesirup og pekannøtter. Hell pekannøttfyllet over den varme bunnen, og sett tilbake i ovnen. Fortsett bakingen til det er fast, 12 til 15 minutter. Ta ut av ovnen, og bruk umiddelbart en kniv rundt kantene for å forhindre at det setter seg fast. Avkjøl helt, og skjær deretter i 2,5 cm (1 tomme) store firkanter før servering.